Wie ben ik?

Mijn naam is Carla Krol, geboren in 1974 te Arnhem. Altijd al nieuwsgierig naar het 'hoe' en 'waarom', voelt mijn leven aan als een ontdekkingsreis.

In 1998 stapte ik voor het eerst in een vliegtuig om echt op ontdekkingsreis te gaan. Weg van hier, waar ik dacht me onbegrepen te voelen, terwijl ik mijzelf niet begreep en op de vlucht was voor mijn innerlijke ik.

Het mooie aan reizen, is voor mij nog altijd het 'go with the flow' gevoel. Het moeilijke was dit gevoel te behouden eenmaal terug in Nederland.

Door Polyenergetica ben ik spelenderwijs wijzer geworden. Het gevoel van 'vrij zijn' en soepel door het leven bewegen dat ik tijdens het reizen beleef(de), beleef ik nu in het dagelijkse leven. Het zit niet altijd mee, door Polyenergetica zie ik het als een uitdaging om daar anders mee om te gaan.

Het is mijn passie de 'innerlijke vrijheid' vonk door te geven aan ieder die er open voor staat en toe is aan verandering.

In Mei 2008 heb ik mijn diploma behaald aan de Academie voor Polyenergetische therapie, dit is een 4-jarige HBO opleiding.

Tot ziens!
Energetische groet,
Carla KrolGran Sabana Roraima Venezuela